VACATURE

Kom jij ons team versterken?

Sab’s Deli is een veelzijdig concept waar met liefde en passie wordt gekookt in een huiselijke sfeer. Van een dagelijks verse maaltijd voor buurtbewoners, cateringen voor bedrijven tot aangeklede diners op locatie, aan ieder gerecht besteed ik samen met mijn team evenveel aandacht.

Op dit moment zijn we opzoek naar een Junior Kok

Junior Kok

Ben jij iemand die gepassioneerd is, er van houdt om creatief te werken in de keuken met seizoensproducten, die in culinaire mogelijkheden denkt en het fantastisch vindt om onze huisgemaakte creaties te verkopen in de Deli. Maar bovenal iemand die een enthousiaste aanvulling is voor ons team!

Zo ziet je dag eruit!

Dit is hoe je dag er ongeveer uitziet. Je komt binnen om 12.00, maakt een mice en place lijst. We zijn op dat moment al open en je kan je dag starten met het bereiden van de verse gerechten voor in de Deli, de voorbereidingen die nodig zijn voor cateringen & voor onze andere samenwerkingen.

Gedurende de dag en begin van de avond komen de bestellingen achter elkaar binnen. Jij maakt de bestellingen, pakt ze in en geeft ze mee aan de juiste bezorger of klant die het komt afhalen. Na de avond check je wat er over is gebleven van jouw mise en place en vul je deze bij waar nodig. Om 20:00 uur zit je dag erop en laat je de keuken netjes achter voor de volgende dag.

Wat bieden wij jou?

  • Ervaring in de keuken is een pre, beschikbaarheid van één dag in het weekend is een must
  • Salaris vanaf €12,50 per uur, naar ervaring & in overleg
  • Parttime
  • Goede koffie, gezonde & gevarieerde maaltijden
  • Geen lange horeca avonden; we zijn tot 20:00 geopend
  • Werken in een fantastisch, enthousiast & flexibel team

CONTACT

Contact

info@sabsdeli.nl
020 – 233 91 00

Adres

Scheldeplein 20
1078 GR Amsterdam
Nederland

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag
12:00 – 20:00