Catering

Bij Sab’s Deli wordt er met liefde en passie gekookt in de huiselijke sfeer van de Deli. Van goed gevulde sandwiches, salades en koffie bites voor op kantoor, prachtige canapés voor feesten en partijen tot dinertjes thuis aan de eettafel of bij ons in de Deli; aan iedere aanvraag besteed ik met mijn team evenveel aandacht.

Het aanleveren van eten betekent automatisch dat er veel gebruik gemaakt wordt van verpakkingen. Wij maken zo veel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare, gerecycleerde en/of herbruikbare verpakkingen.

Tevens houden wij zo veel mogelijk rekening met intoleranties en dieetwensen. De verschillende diëten staan aangegeven bij de gerechten op ons menu. Onze allergenenlijst kan opgevraagd worden voor een volledig overzicht per item. Wat betreft allergieën kunnen wij niet garanderen dat gerechten/ingrediënten geheel vrij zijn van sporen.  

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een verjaardagsfeest, trouwerij of een gezellige avond met vrienden en familie, bij Sab’s denken wij graag mee.

Sit back, geniet en wij verzorgen met liefde een sfeervolle gelegenheid!

Het volledige overzicht van onze catering voorwaarden en minimale afname vind je hieronder. 

We maken alles vers klaar en koken op aanvraag, het in huis halen van verse ingrediënten hangt dus samen met de bestellingen. No food waste is zeer belangrijk, door in grotere hoeveelheden te koken kunnen we er voor zorgen dat er (bijna) geen voedsel verloren gaat. Om deze reden hebben we een aantal voorwaarden opgesteld om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen!

Bestellen

Het minimale bestedingsbedrag is € 100, –. Gelieve de bestellingen minimaal 48 uur van te voren door te geven. Bestelling binnen 48 uur? Dan kunnen wij niet garanderen dat we de catering kunnen aannemen maar zullen we ons uiterste best doen om de bestelling toe te voegen aan onze agenda. 

Bezorging

De bestelling kan worden opgehaald in de Deli aan het Scheldeplein 20 of kan worden bezorgd op locatie. Binnen de ring van Amsterdam rekenen wij €30,25 incl. btw. Voor buiten de ring van Amsterdam geldt een kilometer tarief in overleg met onze koerier. 

Voor een catering boven €750,00 vragen wij een aanbetaling van 50% van het totaal bedrag. Het wijzigen van aantallen of het menu kan tot uiterlijk 48 uur voor de dag van de catering. 

Betaling

Na de bevestiging van de offerte wordt er een factuur opgemaakt waarna het totaal bedrag inclusief btw binnen 5 dagen voldaan kan worden. Het is ook mogelijk de catering met pin of credit card te betalen in de Deli. Wij accepteren geen AMEX. 

Standaard koude levering

De canapés en gerechten worden standaard koud geleverd met onze opwarm instructies. Mocht het gewenst zijn de gerechten warm te leveren dan rekenen wij hier €3,50 per persoon extra voor in rekening. 

Annuleren of wijzigen

Wijzigingen kunnen tot 24 uur voor de dag van de catering worden doorgegeven. Daarom hanteren we een annulering van 48 uur voor aanvang van de dag van de catering. Wordt er later geannuleerd dan worden de volledige kosten in rekening gebracht.